Cycling

“The best routes are the ones you haven’t ridden.”

Wil jij de beste klimmer worden in je lokale fietsclub of wil je beter bergop kunnen rijden? Of wil comfortabeler met je vrienden/wielerclub fietsen op het vlakke?

OF heb je misschien een iets meer recreatief competitievere insteek en heb je altijd al gedroomd om ‘de cannibale’, ‘de marmotte’,…te rijden?

OF ben je competitief actief in het amateur wedstrijd circuit en wil je deze keer ondervinden hoe het is om onder begeleiding te trainen?

MAAR…

Je bent niet laaiend enthousiast om ‘junkmiles’ hiervoor af te werken? Uiteindelijk is het een (doorgedreven) hobby en heb je een gezin, vriend of vriendin die ook graag tijd met jou spendeert?

DAN…

Zou je eens moeten proberen te trainen in het ‘lactate treshold model’… Een trainingsmethodiek die ervoor zorgt dat je met een MINIMALE tijdsinvestering ook het MAXIMALE uit je sport kan halen.

Gebaseerd om een fysieke inspanningsproef, jouw maximale tijdsinvestering en jouw doelen, maak ik er mijn taak van om het beste programma voor jou te ontwerpen!

Meer info? Het eerste gesprek is volledig vrijblijvend – zo kunnen we jouw doelen overlopen en kan ik mijn werking aan je toelichten!

Tot snel!

Marjolijn na haar 3e overwinning in 2018. Ze pakte ook de Belgische trui dames wielrennen bij de LWU onder begeleiding van Fit2Live.

“I am building a fire, and every day I train, I add more fuel. At just the right moment, I will light the match!”

Kom vrijblijvend op gesprek om elkaar persoonlijk te ontmoeten, doelen en tarieven te bespreken.

%d bloggers liken dit: