Fit2Live

De ‘No-nonsense’ aanpak met resultaat!

Fitter worden, afslanken, zo efficiënt mogelijk sporten,… Kortom een actieve levensstijl?

(En toch tijd overhouden???)

Het kan!

Het SportMed Approved trainingsprogramma en je Fit2Live Coach gaat jouw helpen je doelen te bereiken! Fit2Live biedt met dit programma een op-maat-gemaakte oplossing om training/lichaamsbeweging in je drukke agenda te integreren!

123

Jouw voordelen?

  • Wetenschappelijk onderbouwd 12-weken programma.
  • Gepersonaliseerd Time Crunched programma!
  • No -nonense aanpak!

Een actieve levensstijl met SportMed Approved coaching!

Wil je graag starten met een actiever leven  of  wil je op een zo efficiënt mogelijke wijze sporten?

Naamloos

Je bent realistisch genoeg om te aanvaarden dat hiervoor geen mysterieuze en/of wonderbaarlijke methode bestaat, maar dat een natuurlijke, op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde aanpak, de enige is die resultaat garandeert? Dan is de SportMed Approved trainingsmethode absoluut iets voor jou! Samen werken we aan jouw persoonlijke doelstellingen! 

Ervaar zelf wat het met je doet!

Zijn wij een match?

Wat kan je verwachten op het adviesgesprek?

Uiteraard is de persoonlijke ontmoeting en daarbij ‘matchmaking’ één van de belangrijkste argumenten om op gesprek te komen. Je wilt toch in zee gaan met iemand waar je een goed gevoel bij hebt? BTW. Het is vrijblijvend en gratis! 😉

Anderzijds neem ik tijdens dit moment ook de tijd om je doelen te bespreken en de mogelijke tijdsinvestering die je hier tegenover wilt stellen.


Kom vrijblijvend op gesprek.

Onderaan de pagina vul je het contactformulier in. Ik neem persoonlijk contact met je op om een afspraak te maken. Telefonisch of via mail worden noch adviezen noch prijzen meegedeeld.

WAAROM? Je staat op het punt om een persoonlijke coach te nemen. Ik geloof dat het in ons beiden belang is om te zien of we een ‘match’ zijn.

%d bloggers liken dit: