+32475265866
info@fit2live.be

Wie ben ik?

Wie ben ik?
12241794_10206876259137256_3363674659439648039_nIk ben Robbe Mellaerts, zaakvoerder van Fit2Live. Ondertussen 9 jaar geleden verloor ik mijn hart aan sporten. Ik startte in de plaatselijke fitnessclub om gewicht te verliezen, om een jaar later mijn liefde te vinden in de wielersport.

Na selecties voor BVB, Ronde van Vlaanderen,… en winst op het provinciaal kampioenschap ploegentijdrijden bij de junioren en diverse selecties voor het rondewerk bij de beloften en elite zonder contract, nam ik afscheid van het wielrennen in 2015.

De liefde voor duursport is niet verloren gegaan. Ondertussen doe ik sinds mijn afscheid in het wielrennen aan triathlon. Met 2 podiumplaatsen AG in de powertriathlon van Aarschot en Ironman Maastricht, WK kwalificatie op de 1/2e afstand (Challenge) is triathlon tot dusver een geslaagde onderneming. Persoonlijke doelstellingen liggen nog in het behalen van een ticket voor Ironman Hawaï en het WK op de halve Ironman.

Gepassioneerd door sport en alle gezondheidsvoordelen die er aan verbonden zijn, heb ik er mijn passie van gemaakt om mensen optimaal te begeleiden om zo hun fysiek fitheid te verbeteren.

Diploma’s en certificaten

– Bachelor Sport en Bewegen te Howest
– Sportmasseur te Schoonheidsschool Hasselt
– Cardio Essentials Trainer aan de Physical Coaching Academy
– SportMed Certified Assistent aan de Physical Coaching Academy
– SportMed Certified Coach aan de Physical Coaching Academy
– Hoger redder
– Milon Certified Coach

Ervaring

– Nottebohm Fitlab, Brecht

– Mede-organisator Lake Duathlon, Averbode

– BeweegAdviesCentrum, Brugge

– SportMed On Tour: SportMed Certified Coach

– Easy Fit Premium Clubs, Schaffen

– Snap Fitness 24/7 clubs, Tessenderlo

– Personal Trainer Fitphysicsz

%d bloggers liken dit: