+32475265866
info@fit2live.be

Succesverhalen

Naamloos

Naamloos

Naamloos

 

 

Remember Marjolijn? 6 overwinningen na 2 maanden onder de begeleiding van Fit2Live vorig jaar en een net geen Belgische trui, wel… Lees hieronder maar! No words needed!

succes m

Naamloos

 

 

Begin oktober kwam D. binnengewandeld in de praktijk. Knieproblemen zorgden ervoor dat hij zijn sportieve activiteiten (althans om zijn gezondheid te onderhouden) steeds moest staken. Na een grondige analyse van de huidige fysieke fitheid werd er een programma op maat gemaakt. Ondertussen loopt D. zonder knieproblemen en verbeterde de ‘levens’kwaliteit in allerlei dagelijkse zaken aanzienlijk.

David succes

 

 

M. kwam vorig jaar aankloppen met de ambities om na 8 jaar terug wielerwedstrijden te rijden. 3 maanden later stonden er 6 overwinningen achter haar naam. Dit jaar staat de teller op 3 en is het BK bij de amateurs de grote doelstelling. M. is alleenstaande mama van 2 kinderen en traint met een specifiek programma van 6u per week! Tijd genoeg voor het gezin, job,…

Marjolijn 3 overwinningen dit jaar 6 vorig jaar succes

 

Ook Christophe Heyns vond de weg naar Fit2Live. Een apart concept en een struikelblok voor heel veel trainers: de ultralopers. Met een programma van max 10u per week, duikt Christophe, ondertussen 40+, vlot de top 10 in van het selecte groepje personen die deze afstanden effectief kunnen overbruggen. Weetje voor de fanatieken onder ons, onderstaande wedstrijden moesten er 6600 (en dit is geen typfout) hoogtemeters overwonnen worden. Voor de minder fanatieken onder ons: dit is 1,5x de kilimanjaro beklimmen. Christophe deed dit aan een tempo van bijna 8 km/h gemiddeld!

Succes Christophe Heyns

 

 

Cijfers liegen er niet om! Je moet geen ambitieuze sporter zijn om bij Fit2Live langs te komen! M.G. kwam 22/12/2017 langs voor de eerste gezondheidsmetingen. Op 25/6 kwam ze voor de 3e keer terug en ging buiten met een resultaat om ‘U’ tegen te zeggen. Haar lichaamsgewicht zakte maar liefst met 17 kilo en het lichaamsvetpercentage daalde 7%. Dit is 13 kilo vet kwijt! Natuurlijk voelt ze dit ook in haar dagelijkse fysieke fitheid.

succes marleen geens

%d bloggers liken dit: