Fit2Perform

“There is nothing so momentary as a sporting achievement,  and nothing so lasting as the memory of it.”Zijn wij een match?

Wat kan je verwachten op het adviesgesprek?

Uiteraard is de persoonlijke ontmoeting en daarbij ‘matchmaking’ één van de belangrijkste argumenten om op gesprek te komen. Je wilt toch in zee gaan met iemand waar je een goed gevoel bij hebt? BTW. Het is vrijblijvend en gratis! 😉

Anderzijds neem ik tijdens dit moment ook de tijd om je doelen te bespreken en de mogelijke tijdsinvestering die je hier tegenover wilt stellen.

Als we bovenstaande zaken bepaalt hebben, adviseer ik je over welke mogelijke vormen van periodisatie bij jou zouden passen. (Ja, hoor.. Er zijn er meerdere…).

Elke periodisatie start echter met dezelfde vraag. Op welk vlak kom je te kort om nu je doel te bereiken (anders zou het geen doel zijn, maar een ‘accomplishment’)? Deze ‘beperkingen’ (limiters) zijn bv. klimmen, hard rijden, sprinten,… of om ze te groeperen onder één benaming: ‘advanced abilities’.

Deze verbeteren door training. Echter.. Als je nog nooit met de auto gereden hebt, rij je dan gelijk Antwerpen binnen?.. Nee, gezond verstand zegt (normaal) dat je eerst de basisvaardigheden onder de knie krijgt. Hetzelfde geldt voor je sportief doel. ‘Walk first, then run’ OF we wisselen af… Alles hangt af van jouw doelen, huidige getraindheid,…


Kom vrijblijvend op gesprek.

Onderaan de pagina vul je het contactformulier in. Ik neem persoonlijk contact met je op om een afspraak te maken. Telefonisch of via mail worden noch adviezen noch prijzen meegedeeld.

WAAROM? Je staat op het punt om een persoonlijke coach te nemen. Ik geloof dat het in ons beiden belang is om te zien of we een ‘match’ zijn.


Cycling


Wil jij de beste klimmer worden in je lokale fietsclub of wil je beter bergop kunnen rijden? Of wil comfortabeler met je vrienden/wielerclub fietsen op het vlakke?

OF heb je misschien een iets meer recreatief competitievere insteek en heb je altijd al gedroomd om ‘de cannibale’, ‘de marmotte’,…te rijden?

OF ben je competitief actief in het amateur wedstrijd circuit en wil je deze keer ondervinden hoe het is om onder begeleiding te trainen?

Running


Ben jij een competitievere loper?

Schitteren op de 5 – 10 – 15 – 21 -42Km wedstrijd is je ambitie?

Een eigen PR lopen of een klassementsloper waar tijd ondergeschikt is aan ranking?

Samen werken we naar je maximale potentieel!

Tri/Duathlon


Triathlon is een combinatie van zwemmen, fietsen en lopen.
Duathlon dan weer een combinatie van lopen en fietsen.

Droom je van een finish in de hel van Kasterlee?
Een mooie tijd op je kwart/halve/full triathlon?
Of een kwalificatie voor een wedstrijd zoals Hawaï.

Ik kan je helpen!